Te koop: Bunde, Lindenlaan 2

+31 (0)43 - 361 09 69
logo Wijnands-Tilli
Bekijk het hele aanbod

Afbeeldingen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Verkocht!

Bunde, Lindenlaan 2

Verkocht!
 • Bouwjaar1967
 • Slaapkamers3
 • Woonoppervlakte105 m2
 • Perceel324 m2
 • SoortWoonhuis
 • TypeHalfvrijstaand met garage
 • Soort bouwBestaande bouw
 • VerwarmingHR CV-combi eigendom 2010
 • afstand tot basisschool500 meter
 • Open haard
 • Terras
 • Tuin
 • Garage

Omschrijving:


In de kern van het dorp Bunde, populair vanwege de toe- en afrit van de autosnelweg, het treinstation, de aanwezigheid van het Bunderbos, de grote diversiteit aan voorzieningen, scholen, sportclubs en winkels, bieden wij te koop aan dit goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met royale oprit, grote garage en volledig aangelegde tuin op het Zuiden. De achtertuin is eveneens via een achterom te bereiken.

Indeling: begane grond: entree, moderne meterkast (9 groepen); diepe trapkast; toilet; halfopen keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, inbouw koelkast en oven; uitgebouwde woonkamer (46m2) met gashaard en openslaande deuren naar de tuin. De garage (20m2) is via de tuin bereikbaar en voorzien van een kantelpoort. De woonkamer en keuken is voorzien van een lichte parketvloer.

Verdieping: overloop naar 3 slaapkamers (resp.: 14m2, 10m2 en 6m2); moderne badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden: geheel voorzien van dubbele beglazing (deels uit 2019). De platte daken zijn in mei 2022 vervangen. Perceel 324m2. Tuinorientatie op het Zuiden. Energielabel C.  De aanbouw is voorzien van sunscreens.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons, Wijnands Tilli Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Locatie

 • Lindenlaan 2
  6241BC, Bunde, Nederland

Video

plattegronden

Brochure

Download een brochure van dit object in Adobe Acrobat (.pdf) formaat.

Download

Maak een afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
+31 (0)43 - 361 09 69

Delen

Anderen op de hoogte brengen over dit object? Deel dit dan via sociale media.

Hypotheken

Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Wijnands Tilli aan het juiste adres.

Lees meer