Te koop: Maastricht, Longinastraat 60

+31 (0)43 - 361 09 69
logo Wijnands-Tilli
Bekijk het hele aanbod

Afbeeldingen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Verkocht!

Maastricht, Longinastraat 60

Verkocht!
 • Bouwjaar1934
 • Slaapkamers3
 • Perceel378 m2
 • SoortWoonhuis
 • Typehalfvrijstaand
 • Soort bouwBestaande bouw
 • Verwarmingc.v. op gas
 • Tuin
 • Garage

Omschrijving:

Amby is één van Maastricht's meest gewilde woonkernen, geliefd vanwege de vele voorzieningen en de goede aansluiting op de snelwegen naar Luik, Heerlen en Eindhoven. Hier bieden wij aan dit halfvrijstaand karakteristiek jaren '30 woonhuis met aanbouw en garage. De hoge plafonds en authentiek trappenhuis geven extra cachet aan dit oerdegelijke huis. De garage in de tuin is via de oprit aan de rechterzijde te bereiken. 

Indeling: 
Kelder: kelderhal (7m2); kelderruimte (13m2).

Begane grond: entree; hal; meterkast en authentiek trappenhuis; woonkamer (30m2); gesloten keuken (12,75m2) v.v. eenvoudige, doch functionele keukenopstelling (met gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak); badkamer (recent vernieuwd - 4m2) voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel; tussenhal (met toegang tot tuin) en berging met opstelling gehuurde c.v. ketel (totaal 12,4m2). 

1e Verdieping: ruime overloop: 3 slaapkamers (respectievelijk: 13,5, 11 en 7,4m2). 

2e Verdieping: via vaste trap bereikbare riante (geisoleerde) zolder (29 m2 - hoogte 3.72m): op de zolder zijn meerder kamers gemakkelijk te realiseren.   

Enige modernisering wenselijk!

Verdere bijzonderheden: 
gebruiksoppervlak: 154m2
woonoppervlak: 105m2 excl zolder en kelder.
Oppervlak garage: 23m2. Achter de garage bevindt zich nog een plantenserre c.q.berging (ca 5m2). 
Het dak is geisoleerd met Unideck isolatieplaten. 
Kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van enkele beglazing.
De oprit langs het huis heeft een breedte van ca 2 meter. 

 

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle rechten voorbehouden.
Locatie

 • Longinastraat 60
  6225 AL, Maastricht, Nederland

Brochure

Download een brochure van dit object in Adobe Acrobat (.pdf) formaat.

Download

Maak een afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
+31 (0)43 - 361 09 69

Delen

Anderen op de hoogte brengen over dit object? Deel dit dan via sociale media.

Hypotheken

Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Wijnands Tilli aan het juiste adres.

Lees meer