Te koop: Nijswiller, Sint Dyonisiusweg 17

+31 (0)43 - 361 09 69
logo Wijnands-Tilli
Bekijk het hele aanbod

Afbeeldingen

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Verkocht!

Nijswiller, Sint Dyonisiusweg 17

Verkocht!
  • Bouwjaar1920
  • Slaapkamers3
  • Woonoppervlakte124 m2
  • Perceel288 m2
  • SoortWoonhuis
  • Typevrijstaand
  • Soort bouwBestaande bouw
  • Verwarminggasgestookte c.v.
  • Tuin

Omschrijving:


In de kern van het dorp Nijswiller, centraal gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland, bieden wij aan deze vrijstaande woning (bouwjaar 1920) met nieuw aangelegde tuin (rondom). De woning heeft een tal van verbeteringen ondergaan waardoor het object op een aantal afwerkpuntjes na een goede basis biedt voor een nieuwe eigenaar.

Indeling:Kelder: bergkelder (11 m2).

Begane grond: entree, meterkast (elektra vervangen); modern toilet met fonteintje, garderobe; open keuken (15m2) voorzien van L-vormige aanbouwcombinatie met apparatuur waaronder 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven; woonkamer (20m2) met openslaande deuren naar terras; halletje voorzien van deur naar terras en toegang naar kelder. De diepe tuin is georiënteerd op het Noord-Oosten.

1e Verdieping: overloop; 2 slaapkamers (respectievelijk: 15m2 en 10,5 m2), moderne ruime badkamer (14,3m2) voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en tweede toilet.

2e Verdieping: enorme zolderkamer; cv-installatie (HR-ketel ca 10 jaar oud) en wasmachine aansluiting. Deze etage is eenvoudig verder onder te verdelen in extra kamers. Het dak is geheel vernieuwd en geïsoleerd met Unideck en is voorzien van 2 veluxvensters.    

Bijzonderheden: Perceeloppervlak 288m2. Woonoppervlak 124 m2 (excl. kelder). Energielabel E. Verdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (voordeur van kunststof).

Omgeving: Nijswiller heeft een gunstige ligging in het Heuvelland. De oprit van de Snelweg (A76) richting Aken, Heerlen en Maastricht is bereikbaar in 6 autominuten. Voor alle voorzieningen liggen kernen als Simpelveld, Gulpen en Vaals op korte afstand (4 tot 6 kilometer).

Locatie

  • Sint Dyonisiusweg 17
    6286 CC, Nijswiller, Nederland

plattegronden

Brochure

Download een brochure van dit object in Adobe Acrobat (.pdf) formaat.

Download

Maak een afspraak

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
+31 (0)43 - 361 09 69

Delen

Anderen op de hoogte brengen over dit object? Deel dit dan via sociale media.

Hypotheken

Natuurlijk wilt u bij het kopen van een woning of het oversluiten van uw hypotheek alles goed geregeld hebben. Zekerheid is belangrijk, nu en in de toekomst. Daar hoort de beste hypotheek bij en daarvoor bent u bij Wijnands Tilli aan het juiste adres.

Lees meer